Cus cus cu ciuperci

 

O punga cus cus

1 ceapa

2 morcovi

Maggi Secretul gustului de Legume

Ciuperci ( eu am avut congelate )

sare

ulei

15941978_10209820979133681_582138744_n

Intr-o oala, se pune putin ulei si se caleste ceapa ( taiata marunt ), dupa ce sa calit se adauga morcovii dati pe razatoare si se amesteca , apoi se adauga ciupercile, se amesteca, se calesc putin ,se adauga apa, se foloseste proportie de 1:1, la aceiasi cantitate de cus cus se pune exact aceiasi cantitate de apa, daca vi se pare ca mai este nevoie, mai adaugati putin. Se asezoneaza cu  sercretul gustului si sare, se lasa la fiert, se amesteca din cand in cand sa nu se prinda, se poate adauga patrunjel la sfarsit. Se poate servi ca garniture pe langa carne.

15942326_10209820977293635_621918355_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s