Chec cu cacao

Pentru aceasta reteta avem nevoie de :

-6 oua

– 18 linguri apa

-18 linguri ulei

-18 linguri zahar

-18 linguri faina

-2 linguri cacao + 2 linguri de apa + esenta de rom

-1 praf de copt

Se bat albusurile spuma cu putina sare, se adauga treptat galbenusurile , apa, uleiul, zaharul si faina cu praful de copt, se mixeaza bine pana se omogenizeaza.

Se ia o parte din compozitie si se pune intr-un castron mai mic, unde se adauga cacaoa, esenta de rom si 2 linguri de apa.

17274261_10210387381933397_1654776416_n

Se iau 2 tavi, ale mele sunt putin mai mari decat cele de chec, aproape ca cele de cozonac numai ca sunt putin mai scurte, se pune hartie de copt, se varsa cate jumatate din compozitia alba in fiecare tava, apoi deasupra se adauga compozitia cu cacao, se amesteca putin cu ajutorul unei furculite, cutit, scobitoare…

17270784_10210387382013399_900243064_n

Se dau la cuptor pana se rumenesc , din pacate nu am mai apucat sa fac poze, cand mi-am dat seama deja era prea tarziu, se terminase. Se incearca testul cu scobitoarea, apoi se pudreaza cu zahar pudra dupa ce sau racit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s